Komolyzenei koncertek
Könnyűzenei koncertek
Szabadidős programok
Színház és irodalom
MÁRCIUS
P SZO V H K SZE CS P SZO V H K SZE CS P SZO V H K SZE CS P SZO V H K SZE CS P SZO V
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Bemutatkozás


Baja legújabb művészeti központja, a Bácskai Kultúrpalota várja a vendégeit.

Az épület felépítése, funkciói:

Színház- és koncertterem


A Bácskai Kultúrpalota színház- és koncertterme – adottságai miatt – változatos programoknak ad otthont: kiválóan alkalmas zenei rendezvények, kamaraszínházi előadások, közönségtalálkozók, önálló estek, bemutatók, díjkiosztó ünnepségek, konferenciák és filmvetítésekre megtartására. A színpad mérete miatt elsősorban kamarazenei előadások és kamaraszínházi művek befogadására van lehetőség. A könnyűzenei műfajok közül a jazz, a dixieland és a blues illeszthető az intézmény arculatába. A nagyteremben egyszerre 200 vendég tud helyet foglalni.
 
Kiállítóterem, galéria

A Bácskai Kultúrpalota kiállítóterme és galériája a helyi profi és amatőr művészeknek kínál bemutatkozási lehetőséget, de teret kíván adni a fogyatékkal élők munkáinak is. Küldetésünk hazai vagy nemzetközi hírű képzőművészek alkotásainak felsorakoztatása is: évente két alkalommal országosan elismert, nívós kiállítási anyagot tekinthet meg a bajai közönség.
 
Rendezvénytermek

A  Bácskai Kultúrpalota kisebb rendezvénytermei elsősorban a helyi fiatal tehetségek felkarolását segíti azzal, hogy gyakorlási és próbalehetőséget biztosítanak. Városunk ifjú generációi között ugyanis nagyon sok olyan tehetség van, akiknek szükségesük van arra, hogy segítséget, lehetőséget kapjanak a további fejlődésre. A termekben zene-, tánc- és képzőművészeti oktatás történik a térség pedagógusai, művésztanárai irányításával. A helyiségek a civil kezdeményezéseknek is helyet biztosítak, és a művészetekkel foglalkozó szervezetek rendezvényei számára biztosítanak közösségi teret.
 
Rendezvényszervezés
 
A Bácskai Kultúrpalota mind kialakításában, mind az általa nyújtott szolgáltatások terén magas színvonalat képvisel.
Elegáns megoldásokat kínálunk letisztult környezetben, a legjobb minőségű technikai- és infrastrukturális felszereltséggel, kitűnő vendéglátással, rátermett szakemberekkel és odafigyelő személyzettel. Munkatársaink konferenciák, esküvők és egyéb protokolláris rendezvények szakszerű, precíz szervezésén és színvonalas, teljes körű lebonyolításán dolgoznak.